Email:info@wodsee.comWodsee elektronika Limited

Wodsee elektronika Limited

O nama
Obratite nam se

Wodsee elektronika Limited

Dodati: No.8 zgrade, Yujing industrijska zona, No.18 Dalingshan Road, okrug Tianhe, Guangzhou, Kina 510620

Tel: + 86-020-82169672

Mobitel: + 86-13660626672

Faks: + 86-020-32359263

E-pošta:info@wodsee.com

Web stranica:www.wodsee.com

Skype: fiona.wodsee

O nama

Guangzhou Wodsee Electronics Limited, koja je osnovana 2012. godine, je high-tech poduzeća specijalizirana za R & D, proizvodnja i prodaja različitih sistema nadzora, uključujući i HD IP kamera, HD analogne kamere, Smart kamera, hibridni kamera, velike brzine kamera, digitalni video rekorder , mrežni video rekorder i tako dalje, koji se uglavnom koriste u industriji kao što su financijske institucije, javne sigurnosti, telekomunikacija, prometa transport, sudstvo institucija, obrazovanje, struja, voda zaštitom i sl

Wodsee, nalazi se u Guangzhou, Kina, zauzima površinu od oko 6000 četvornih metara, s oko 300 sofisticiranim radnika. Sa tri marke, mi brzo razvijala sa strategijom obima, diversifikacija i internacionalizacije po stopi učinak 50% u posljednjih nekoliko godina. Imamo dva R & D tim, profesionalni tehničari prevazići 50% od cjeline. Svake godine ulažemo najmanje 20% našeg prihoda od prodaje za istraživanje, razvoj i inovacije, koji omogućava WODSEE da se vrste nezavisnih prava intelektualnog vlasništva, borave u vodećeg mjesta u industriji i garantuje odlične performanse naših proizvoda.

U 2013. godini, Wodsee je ocijenjen kao "High-tech Enterprises", "Kina sigurnosti 100", "Sigurna izgradnju grada Recommended Brand", "član Kina sigurnost i zaštitu industrije jedinica", a izgradili su dugoročno strateško partnerstvo sa GDPSPTA Alibaba, Global Izvori, Made in China, Kina javne sigurnosti Magazine. Osim toga, naši proizvodi su uspješno prošli ISO9001: 2000, 3C, SGS, CE, FCC, RoHS, itd, koji dobro osigurati vrlo stabilnu i dugoročnu suradnju sa svakog kupca.

U prošlo četiri godine, Wodsee osvojili veliki ugled među kupcima širom svijeta u susret njihovim potrebama, promociji novih proizvoda na našim najbolju uslugu i jake tehnologije, posebno u evropskim zemljama kao što su Rusija, Rumunjska, Poljska, Italija i sl Odgovarajući na razumnu cijenu, dobra kvaliteta, kratko lead-time i vrhunsku uslugu, više od 90% kupaca re-buy od nas nakon suđenja narudžbe. I to je naša čast neispravan stopa naših proizvoda može biti manja od 0,1%.

Wodsee će nastaviti pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga sa povoljnim cijenama i kratak kabel vremena za kupce širom svijeta. Mi se iskreno traže dobru poslovnu saradnju sa vama u win-win način u ovoj CCTV polju. Počnimo naše zadruga partnerstvo sada!